Contactgegevens en tarieven


RemVoorAdvies

Drs H.J.P. Negenman
Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg
GZ psycholoog
Zuiderhout 105
1695 AV  Blokker

Telefoon: 0229-505821 / 06-14548953
E-mail:    remvooradvies@gmail.com
Website: www.remvooradvies.nl


Tijdens het houden van gesprekken, therapieën en dergelijke wil ik mijn aandacht volledig aan mijn cliënt(e) kunnen besteden. Om deze reden maak ik gebruik van de voicemail.
Mijn advies is om via de mail contact op te nemen.

Ter aanvulling: iedere woensdag is de praktijk gesloten.

 
Kwaliteitsstatuut
De praktijk voldoet aan de eisen van het kwaliteitsstatuut.

Consulten
Het tarief voor een particuliere sessie van zorg en begeleiding is €110 per uur. Hier rust geen BTW op en er is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Een sessie bestaat uit 60 minuten. Bij overige praktijken bestaat een sessie uit 45 minuten sessie en 15 minuten administratie. Remvooradvies kiest er voor om de volledige tijd te gebruiken voor de cliënt. Remvooradvies wil op deze manier werken omdat de praktijk, sinds enkele jaren en tot op heden, niet wil samenwerken met verzekeraars aangezien verzekeraars veel eisen/administratie 'eisen'. Dit gaat onder andere ten koste van de directe zorg. Daarbij is het privacy aspect van belang omdat een verzekeraar veel informatie wil weten (vooraf en/of achteraf) voordat zij wel of niet besluiten om zorg te betalen. Remvooradvies wil staan voor duidelijkheid, transparantie, optimale zorg en privacy en wil dit ook waarborgen. Contracten, aangeboden door verzekeraars aan Remvooradvies, geven helaas geen duidelijkheid en/of transparantie.


Hartrevalidatie
Aan de begeleiding zijn geen kosten verbonden indien u deelneemt aan het multidisciplinaire hartrevalidatieprogramma van het Westfriesgasthuis ziekenhuis in Hoorn. De afdeling hartrevalidatie zal en wil u adviseren bij het aanvragen van de kosteloze begeleiding; dit naast de, eveneens, kosteloze behandeling door o.a. de fysiotherapie. Er is geen sprake van een eigen bijdrage!

Afzeggen en no-show

Afzeggen van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor het afgesproken tijdstip; dit kan telefonisch (tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) of via de mail/voicemail.
Bij het niet tijdig afzeggen van een afspraak wordt 85 euro in rekening gebracht.
Dit bedrag zal u zelf moeten betalen en is niet declarabel.

Klachten
Via het NIP kunt u eventuele klachten doorgeven.

BIG-nummer: 19008841125
AGB code: 9455737
Gironummer: 4195279 t.n.v. H.J.P. Negenman
KvK: 37146385

Remon Negenman is lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), GZ-psycholoog, Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg.