Gezond door leven


Er is geen mens op aarde die nooit van zijn leven (emotionele) pijn of boosheid voelt of getroffen is door een verlies. We leren dat pijn en emoties onze levens niet kapot hoeven te maken. Het is belangrijk hoe u omgaat met pijn, spanning, angst, boosheid of verlies zonder uw leven, relaties of mogelijkheden schade te berokkenen. Rem Voor Advies wil u graag van dienst zijn voor psychologisch advies, als coach of als counselor. Dit zowel op het gebied van arbeid en privé. U moet niet denken aan jarenlange therapieën. Integendeel, het streven is een korte, praktijkgerichte en effectieve aanpak.

Een behandeling bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 individuele gesprekken. Een gesprek duurt drie kwartier. Soms zijn enkele gesprekken of onderzoeken al voldoende om verder te kunnen. Uw vraag is bepalend voor de duur en kan plaatsvinden op onregelmatige tijden.*

Daarnaast is het mogelijk om meer inzicht te krijgen in uw persoonlijkheid. Waarom reageer ik zo en waarom doe ik dit? Hoe ga ik met problemen om en hoe functioneer ik op stress? Merk ik signalen op die kunnen duiden op spanning en stress? Indien nee, hoe kan ik hier op gaan letten? Wanneer u meer wilt weten over onder andere uw persoonlijkheid en uw manieren van omgaan met problemen is een zogenaamde korte screening mogelijk. Een korte screening omvat het invullen van testmateriaal en meestal niet meer dan 2 tot 3 gesprekken.

Tevens is het mogelijk om onderzoek te verrichten naar mogelijkheden over een ander beroep of overige beroepsvraagstukken. Deelname aan dit traject kan leiden tot een omslag in je leven. De verandering kan echter ook op andere levensgebieden plaatsvinden.

Mail bij voorkeur naar remvooradvies@gmail.com of spreek de voicemail in voor informatie en mogelijkheden. Gedurende de sessies wordt de telefoon namelijk niet beantwoord om de sessies niet te verstoren.

(*behandeling in de avond behoort in uitzondering tot de mogelijkheden)

Remon Negenman is lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), GZ-psycholoog, Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg.